Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Merry Xmas Slot Game

Διασκεδάστε παίζονταςς τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον Christmas Slots Χριστουγεννιάτικο κουλοχέρη της Play'n Go, Merry Xmas με τους 5 τροχούς βίντεο με 15 γραμμές, με αξία μονάδας credit 0,01 έως και 0.25 και ποντάρισμα από 1 έως και 5 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης Merry Xmas είναι ένα από τα Froutakia με απίστευτα γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και όμορφες παραλλαγές και μπόνους που κάνουν το φρουτάκι πιο ενδιαφέρον και πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα Slots. Το Merry Xmas προσφέρει Free Games Bonus με έξτρα δωρεάν γυρίσματα και τα scatter αλλά και wild με πολλαπλασιαστές. Επίσης το Merry Xmas διαθέτει καταπληκτικό μπόνους παιχνίδι και για πολλά κέρδη credits βρίσκοντας τα 3 σύμβολα του μπόνους και είναι σίγουρο ότι προσφέρει πολλά κέρδη credits αφού μπορούμε να πληρωθούμε μέχρι και 150Χ το στοίχημά σας για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα scatter και τα bonus σύμβολα. Καλή διασκέδαση με τον καταπληκτικό κουλοχέρη Merry Xmas.