Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Robojack Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη Robojack της Microgaming με 5 τροχούς βίντεο 243 ways to win τρόπους να κερδίζεις με αξία μονάδας credit νόμισμα από 0.01 έως και 0.25 και ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά στάκα. Ο κουλοχέρης Robojack είναι από τα πλέον σύγχρονα με εξαιρετικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και καταπληκτική μουσική και gameplay με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπόνους παιχνίδια. Επίσης προσφέρει το καταπληκτικό Free Spins Bonus Game βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα Bonus εμφανίζοντας 5 ρομπότ για να επιλέξουμε 1 από αυτά για να δούμε τον αριθμό των έξτρα δωρεάν γυρισμάτων και το χαρακτηριστικό στο οποίο θα παίξουμε τα γυρίσματα που είναι 4, το Extra Wilds, το Scatter Prizes το Wild Reels το 2 Scatter Retrigger και τέλος το 3Χ Multiplayer για πολλά κέρδη νομισμάτων για να ευχαριστηθούμε το φρουτάκι μας. Τέλος το Robojack φρουτάκι προσφέρει κουμπί που μας δείχνει ιστορικό των 5 καλύτερων πληρωμών από συνδυασμό. Καλή διασκέδαση.